Тони Стораро

Follow:

Роден е на 2 август в град Шумен.

Музикална кариера:  
Израства в семейство на музиканти и съвсем естествено от малък проявява своите заложби в тази сфера. От дете свири на акордеон и пиано, а впоследствие се ориентира към пеенето. Започва да се изявява като певец по заведения и различни тържества още на 14-годишна възраст. Дълго време пее в таверни, което разпалва огромната му любов към гръцката музика. В края на 90-те години става част от каталога на Diapason Records и издава десетки песни, които се превръщат в хитове. Всичките му издадени албуми са изключително успешни.

Репертоар:  
Има изключително богат и разнообразен репертоар. Пее еднакво добре на четири езика – български, гръцки, турски и сръбски. Изпълнява също и фолклорни песни от различни области, както и българска естрада.

Хитове: 
„Убиваш всичко в мен“ (дует с Kan Wakan), “Отличен 6”, “Кой баща”, “Нема пари”, “Милиони звезди”, “За една жена”, “Грешница”, “Ти от Рая ли дойде”, “Ако една звезда си”, “Така ме запомни”, “Шефката” (дует с Галена), “Добре ти беше” (дует с Алисия), “Най-добрата фирма” (дует с Джамайката), “Да го правим тримата” (дует с Азис), “Старата ти снимка” (дует с Ченгиз Куртоглу), “Прости” (дует с Йорданка Христова), “Замълчи” (дует с Деси Слава)

2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.