Марая и Andreas Kamperis представят Рана

Първият дует на Марая с популярния гръцки изпълнител Andreas Kamperis направи премиерата си в ефира на Фен ТВ и официалния You Tube канал на медията. „Рана“ е по музика и текст на самата изпълнителка, а аранжиментът е дело на Enco Rasimov.

„Исках този проект да е наистина на световно ниво откъм музика, звучене и изобщо музиканти. Когато измислих мелодията и стигнах до привепа, просто знаех, че Andreas трябва да изпее тази част от песента. Тъй като и двамата живеем в Германия, не беше трудно да се свържа с него. Изпратих му музиката, той я хареса от първо слушане и без колебания се съгласи да ми бъде дуетна половинка. Andreas е един много талантлив и добър човек. Тази песен стана причина за едно ново приятелство, така че не се знае какво още можете да очаквате от нас за в бъдеще.“ – споделя Марая.

Andreas Kamperis е добре познат на меломаните. Голяма слава придоби с песента „Plas remix” на албанския хитмейкър Flori с участието на Klajdi Haruni & Bruno и последвалата соловерсия на песента ”’Akava Mo Vilo“. В следващия си проект си партнира с румънската звезда Florin Salam в баладата „Adam si Eva“.

Що се отнася до аранжимента, изпълнителката не прави компромис и се свързва с известния в Европа музикант Enco Rasimov. Видеото също е негово дело. В песента участие взима и голяма турска звезда – Salih Yurttas, който изсвирва кавала.

„Много съм горда и щастлива, че Salih се съгласи да участва в проекта ни, защото той е много известен и добър музикант и подбира много внимателно къде и с кого да работи.“ – коментира Марая.

Парчето има две версии – оригинална и версия на ромски език. Можете да гледате „Рана“ в ефира на Фен ТВ и в нашия You Tube канал.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.