Отбор Тони Стораро в “Звездите в нас”

Отбор Тони Стораро продължава напред в предаването “Звездите в нас”. Тримата любители-певци се представиха пред журито и публиката с изпълнение на хита “Ако една звезда си”.

снимка: Нова ТВ

Агатангелос, Атанас и Вениамин оставиха без дъх зрителите и заслужено се пробориха с конкуренцията. Журито също похвали артистите, като голяма тежест имаше мнението на Софи Маринова, която не само има дуети с Тони Стораро, но е и близка семейна приятелка на фамилията.

Това, че има хора, които искат да пеят като мен и се преобразяват в моя образ може само да ме радва. Това е най-голямото признание от публиката. Благодаря на момчетата. Мисля, че и тримата се представиха много добре. Много съм радостен и щастлив, че продължиха напред в шоуто.” – това сподели и самият Тони Стораро.

Очакваме да видим как тримата младежи ще развият образа на Човека глас в следващите епизоди на “Звездите в нас”. Запис от изпълнението им вижте тук.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.