Samar играе на сигурно в любовта

Днес по случай своя рожден ден Samar направи музикален подарък на публиката с новия си сингъл  озаглавен „Ще играя“. Това е първият самостоятелен проект на изпълнителя. Парчето има много интересно звучене и е поднесен с атрактивен видеоклип.

Новото попълнение в каталога на Diapason Records Samar залага на песен, музиката на която е създадена от самия него. Аранжиментът е дело на Никола Томов. Сингълът е по текст на Samar заедно с Росен Димитров.

Клипът е заснет на различни локации в София, а режисьор на видеото е Томи Михайлов.

Сюжетът във видеоклипа разказва за любовта от пръв поглед и това как животът ти поднася неочаквани изненади.

„Щастлив съм да представя своята първа самостоятелна песен, в която вложих много сърце и душа. Oпитвам се да следвам една линия на звучене, която да бъде отличителна за мен. Винаги се стремя във видеоклиповете да заинтригувам аудиторията с история и сюжет, в които представям и актьорските си умения. Доволен съм от крайния резултат и благодаря на целия екип за добре свършената работа и най-вече на Крум Ергин, който създаде идея за целия проект“. – сподели Samar

Можете да гледате „Ще играя“ на Samar в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.