Samar с втора версия на видеоклипа към „Ще играя“

Samar изненада феновете с втори вариант на видеото към песента „Ще играя“.  От самото начало изпълнителят на Diapason Records е имал две версии на видеоклипа, с цел да провокира зрителите с нещо нестандартно и различно.

„Истината е, че „Ще играя“ трябваше да бъде дебютният ми сингъл. Заснехме видеото в края на миналата година още преди съвместния проект с Деси Слава. Тогава обаче почувствах, че не сега е подходящото време и трябва да изчакам. В последствие направих втори видеоклип към песента и я представих на зрителите с него.“ – сподели Samar

Сюжетната линия на новия вариант се запазва. Историята отново разказва за любовта от пръв поглед и как животът може да ти поднесе неочаквана изненада. Режисьор е Томи Михайлов, а клипът е заснет на различни локации в София.

С моите продуценти Diapason Records решихме да направим втора версия с не излъчвани до сега кадри, защото смятам, че първият видеоклип си заслужава да се види от хората и ще им бъде интересно. Надявам се да им хареса и с търпение очаквам тяхната обратна връзка!“– допълни изпълнителят.

Можете да гледате „Ще играя“ на Samar в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.