Sinan възпява невъзможната любов

В ефира на ФЕН ТВ и официалния You Tube канал на медията премиера направи новата песен на Sinan. Парчето се казва „Невъзможна любов“ и е в дует с младата и много талантлива IVI.

Вдъхновението за песента Sinan получава след като близък негов приятел споделя любовната си мъка. Текстът идва от самосебе си, а мелодията се ражда в последствие, докато артистът от каталога на Диапазон Рекърдс си тананика лириките. Аранжиментът е на Спас Лазаров.

Младият певец от ефира на Фен ТВ решава, че тази песен ще звучи чудесно, ако е изпълнена в дует. Затова и се обръща с предложение за съвместна работа към талантливата Ивелина Росенова – Ivi.

„С Ivi се познаваме отдавна. Страшно много харесвам гласа ѝ. Тя пее страхотно. Когато направих песента ѝ предложих да ми е дуетна половинка. За моя радост тя веднага хареса песента и се съгласи.“ – споделя Sinan.

Записите на парчето се осъществяват в студиото на Спас Лазаров, който е и автор на аранжимента. Тъй като изпълнителите са приятели, работата върви бързо и леко и за няколко часа песента е готова. Снимките на видеото също минават безпроблемно. Режисьор е Добромир Николов.

Така за само няколко дни „Невъзможна любов“ се ражда.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.