Sinan в разтърсваща любовна история със съседка

Талантливият Sinan е готов да зарадва почитателте си с първата балада в своя репертоар, озаглавена “Мойто всичко“. Клипът към нея можете да гледате единствено в ефира на ФЕН ТВ.

Младата надежда на Diapason Records не крие, че феновете му отдавна искали от него да направи по-лирична песен. „За мен най-важно е мнението на хората и се съобразих с това, което искаха. Аз самият също много харесвам баладите, но с моите продуценти преценихме, че ще е по-добре да стартирам с по-динамични парчета. Сега обаче дойде моментът да представя и първата си балада. С интерес очаквам коментарите на почитателите ми.“, сподели изпълнителят.

Талантливият Sinan e щастлив, че залага на авторска песен. Той не крие, че предпочита да представя композиции, създадени специално за него, отколкото кавъри.

Младият изпълнител признава, че разказаната история не е напълно автобиографична, но все пак има моменти, които е изживявал. „Сигурен съм, че мнозина ще се припознаят в текста. Надявам се „Мойто всичко“ да докосне сърцата на много хора и да ги развълнува така, както и мен самият.“, каза той.

Видеото е заснето в Гент, където Sinan живее от години. Част от снимките се случват в къщата на брат му в красивия белгийски град. Ипек – момичето, което партнира на певецa във видеото, е негова много близка приятелка още от ранна детска възраст. Любопитното е, че двамата са съседи и в Севлиево – родния град на изпълнителя, но също така и в Гент, където е домът му сега. „Много й благодаря, че участва в моя клип. Изигра си ролята уникално!“, допълни още той.

Можете да гледате „Мойто всичко“ в ефира на Fen TV, както и в YouTube канала FEN TV BG.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.