Sinan и Fari покоряват класациите

Sinan изненада положително феновете си със своето музикално предложение за лятото. Песента е озаглавена „Лудото, ревнивото“ и е в колаборация с изпълнителя Fari. Премиерата се състоя преди броени дни в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията и зарадва публиката със своето интересно звучене, забавно и цветно видео.

Това е първи съвместен проект между Sinan и Fari и определено вдига градуса на настроението. Само за няколко дни песента влезе в класацията за Набиращи популярност“ на YouTube и бързо се изкачи на 14-то място. „Лудото, ревнивото“ събра и стотици положителни коментари. По думи на феновете колаборацията на двамата изпълнители е взривяваща, а песента влиза във вените и човек не може да спре да я слуша.
Sinan винаги успява да завладее чартовете и с предния си хит „С теб съм жив“ талантливият изпълнител на Diapason Records се задържа повече от месец на челни позиции в тренда.
Можете да гледате „Лудото, ревнивото“ на Sinan и Fari в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.
Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.