Sinan обръща гръб на лицемерието и завистта

Sinan представи новия си музикален проект „Ние сме реални“. Видеото направи премиерата си в ефира на Фен ТВ и в YouTube канала на медията.

Идеята за песента е на самия изпълнител. Звездата на Diapason Records винаги е обичал да залага на теми, които вълнуват хората.

„В днешно време лицемерието и завистта присъстват много силно в нашия живот и ни съпътстват на вся крачка. Ето защо исках да покажа колко са важни истинските неща в живота – приятелството, честността, уважението. Вярвам, че много хора ще се намерят в тази песен.“, сподели Sinan.

Изпълнителят участва не само в създаването на текста заедно с Ивелин Иванов, но има заслуга и за музиката. За аранжимента се доверява на братя Стоянови. Кларинетът е изсвирен от виртуоза Sali Okka.

За да подкрепи напълно идеята си за проекта, Sinan пристига в България, за да заснеме видеото. В клипа участват негови истински близки приятели, сред които Andrey Inked, който долита специално за снимките от Германия, Ahmad Melegi, Роман, който идва специално от Белгия, Валентин Йосифов и други.

„Благодарен съм на всички приятели, които взеха участие във видеото. Получи се точно, както си го представях. Много важно да имаме такива истински хора около себе си, на които можем да се доверим и да разчитаме и в добро, и в лошо.“, допълни още Sinan.

Режисьор на видеоклипа е Добромир Николов.

Може да гледате видеото „Ние сме реални“ на Sinan в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в популярните стрийминг платформи

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.