Sinan подготвя трио с Mandi и Mikel

Sinan е млад, но вече си е създал име на музикалната сцена. Изпълнителят на Диапазон Рекърдс вече има редица съвместни проекти с популярни певци. С някои от тях го свързва и искрено приятелство.

Към Mandi пък Sinan има огромно уважение. Голяма мечта на певеца още от детските години е да се запознае с изпълнителя.

“Аз съм израстнал с неговите песни. Пял съм ги откакто се помня и за мен да се запозная с него беше наистина сбъдната мечта.“ – споделя Sinan.

Изпълнителят от ефира на Фен ТВ е готов с вече 2 проекта. Скоро можете да очаквате единия в ефира на Фен ТВ. Третият проект, който подготвя, е трио именно с кумирите му Mandi и Mikel. Всичко, което Sinan прави, е само и единствено за неговите фенове.

„Искам да радвам феновете си. Искам да са щастливи и да им представям само хубави, качествени проекти. Затова и давам цялото си сърце в това, което правя. И благодаря на Бог за това, че винаги е до мен и ми помага да сбъдвам мечтите си. Затова ви казвам – вярвайте в мечтите си и не се отказвайте от тях.“ – категоричен е Sinan.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.