Sinan поднася романтична изненада на своите фенове

С наближаването на празника на любовта Свети Валентин Sinan поднася романтичната песен, озаглавена „С теб съм жив“. Премиерата на видеото се състоя в ефира на Фен ТВ официалния YouTube канал на медията. 

Парчето е подарък за талантливия певец от Gyuner Roshen, който е автор на музиката и част от текста.

„През лятото бях в България и с Gyuner се запознахме на едно тържество. Той имаше няколко демо парчета. Още щом чух тази песен, ми хареса. Текстът не беше довършен, но музиката ме грабна веднага и бях категоричен, че ще я запиша. Gyuner беше много щастлив, че именно аз ще я пея.“– сподели Sinan.

Финалният вариант на текста е дело на Анастасия Мавродиева, която освен невероятен професионалист е и в приятелски отношения с изпълнителя. Аранжиментът е дело на Деян Асенов, с когото Sinan работи за първи път и е възхитен от таланта му.

Видеото е заснето в Белгия, където живее певецът на Diapason Records. Режисьор е Добромир Николов, с когото изпълнителят работи по повечето си клипове.

Искам да благодаря на целия екип за отлично свършената работа!“, каза Sinan.

Талантливият артист обича да прави парчета с различно звучене – в репертоара си има и по-динамични, но и по-лирични композиции.

 „Обичам да пея различна музика. Надявам се на феновете ми да им хареса тази песен, защото обичам да ги радвам! Пожелавам им да празнуват любовта не само на 14 февруари, а всеки ден от годината! Обичайте и бъдете обичани!“– каза Sinan.

Можете да гледате видеото „С теб съм жив“ на Sinan в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.