Sinan с авторска песен по лична история

„Ако чуе Бог“ е заглавието на новата песен на Sinan, която вече е направи премиерата си в ефира и официалния YouTube канал на Фен ТВ. Парчето е достъпно във всички дигитални музикални платформи.

Изпълнителят от каталога на Диапазон Рекърдс представя песен по негови музика и аранжимент. Текстът е на Анастасия Мавродиева.

„Ако чуе Бог“ е много личен проект за младият певец. Историята на парчето е лично преживяна от него.  

„Въпреки че съм млад, не са ми чужди чувствата и болката и разочарованието, което можеш да изпиташ от тях.“ – споделя Sinan.

Посланието на песента е да оценяваме хората, които ни обичат и да оценяваме любовта, а не само да търсим материалното. Видеото съм „Ако чуе Бог“ импонира на текста на парчето. В клипа на Sinan партнира атрактивната танцьорка от FunkyMonkeys Бояна Радкова.

„С Бояна се сработихме много добре по време на снимките. Тя страхотно си изигра ролята за видеото. Мисля, че заедно успяхме да предадем емоцията, която ми се искаше да се усети, когато написах песента. Режисьорът Добри Николов, с когото работим от дълго време, направи клипа точно така, както си го представях“ – коментира още Sinan.

„Ако чуе Бог“ можете да гледате в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Парчето е налично и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и др. тук.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.