Тони Стораро и Алекс Иконата и „Майната на парите“

Една от най-очаканите песни в края на годината – дуетът на Тони Стораро и Алекс Иконата, направи своята премиера в ефира и You Tube канала на Фен ТВ„Майната на парите“ вече има над 100 хиляди гледания за по-малко от 24 часа и се изкачва по стълбицата на класацията Набиращи популярност в платформата. Социалните мрежи Тик-ток и Инстаграм пък изобилстват от клипчета на потребители, които пеят, танцуват или просто се радват на песента.

Тони Стораро е влязал в силна серия и за кратко време представи на меломаните няколко дуетни песни. Всяка от беше приета радушно от музикалните потребители. За излизането на „Майната на парите“ беше обявено в средата на месец декември. Още тогава социалните профили на Фен ТВ и Диапазон Рекърдс бяха заляти от десетки съобщения на фенове, които нетърпеливо питаха кога ще е премиерата на парчето.

Хитовият изпълнител не разочарова и винаги представя песни, които се превръщат в любими на почитателите на жанра. А какво още можете да очаквате от Тони Стораро, предстои да разберете.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.