Тони Стораро с рекод

С рекорд завършва 2021 г. за топ звездата Тони Стораро. Изпълнителят от каталога на Диапазон Рекърдс е с 4 песни с негово участие в класацията Трендинг на You Tube България.

В последните месец и половина Тони Стораро представи няколко песни на феновете. Всички парчета са дуетни и са в списъка с най-актуални видеа в най-голямата платформа за видеосподеляне.

Съвместните проекти са с Криско, Румен Борилов, Алекс Иконата и Елица. Всяка от песните намери своята аудиотия и успя да заплени феновете, за да се превърне в неоспорим хит.

Тони Стораро изпраща една изключително успешна в музикално отношение година. Голямо впечатление направи и съвместното му парче с популярния и извън границата на страната ни продуцент и композитор Kan Wakan – „Убиваш всичко в мен“.

Човекът-глас винаги е доказвал, че не се страхува от предизвикателства и успешно комбинира жанровете. Преди години дуетът му с голямата Йорданка Христова „Прости“ разбуни духовете и доказа още веднъж, че за хубавата музика и хубавите гласове няма граници.

Тепърва ще разберете какво още можете да очаквате от Тони Стораро през следващата година. Само в ефира на ФЕНТВ.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.